2022-12-11 71 瀏覽
放工後同朋友係鰂魚涌小聚🤪經朋友介紹去咗呢間位於工廈既西式餐廳AGE Cuisine Express. 原本餐廳外面並不起眼, 木桌木椅同深色木系既裝潢帶有種係外國郊外chill住野餐既感覺. 另外,食物都充滿驚喜,質素同CP值都好高!⭐️前菜有 慢煮半生M6和牛西冷配蜜糖芥末醬同沙律菜配黑醋賣相同味道都好好既前菜. 和牛鮮嫩多汁, 配上酸甜帶點creamy既蜜糖芥末醬令口感更加豐富! 仲有沙律菜配黑醋都好清新開胃!❤️意式芝士香草醬忌廉汁長通粉配番茄乾,煙雞肉芝士🥢香草醬同忌廉汁比例啱啱好唔會太濃亦唔會太過油膩. 另外加上番茄乾做配菜,口感層次更加豐富. 唔中意食太過creamy口味既pasta可以值得一試!👍燒烤風味BBQ PizzaPizza配料除咗有煙肉,辣肉腸同菠蘿之外,仲配上香濃既美式BBQ醬. Pizza鬆軟,餅皮唔會太薄或過厚,啱啱好. 值得一試!除咗西餐晚餐之外仲有到會等外賣選擇例如20安士牛扒等等,下次有機會都想試下!🤗
放工後同朋友係鰂魚涌小聚🤪

前菜有 慢煮半生M6和牛西冷配蜜糖芥末醬同沙律菜配黑醋

意式芝士香草醬忌廉汁長通粉配番茄乾,煙雞肉
芝士🥢

燒烤風味BBQ Pizza