2024-02-02 505 瀏覽
🐻酸辣米線🐻因為喺附近上堂,所以成日都經過香工中心,有一次經過見到有條電梯秘道😂落到去就對正一間川菜,係比酸菜魚吸引咗,點知原來佢有啲下午茶米線,只係$48起,套餐可以加倍黑糖糍粑,於是鍾意食煙煙韌韌嘅嘢嘅我就加咗一份,我想講,簡直係比川菜耽誤咗嘅糍粑店,糍粑超煙韌,米線都好夠熱,不過係偏油,會明顯見到有一層油喺面🥲🐻酸菜魚 BB辣🐻另外酸菜魚亦都十分之唔錯,呢個價錢嚟講十分之抵食,如果喺出面酒樓都食應該價錢貴一倍以上,呢度仲要係免+1 , 十分抵食!🐻京蔥炒牛肉🐻呢個又係勁足料😂牛肉多到3個人都唔係好食得晒,仲亦炒得好有鑊氣,讚讚!👍🏻🐻炸蝦餅🐻又係好夠熱,配合惹味泰式辣醬,又一可以encore嘅小食😆性價比十分高,當然如果你要食環境嘅可以有其他選擇~總評分:🍯🍯🍯🍯(4/5)
🐻酸辣米線🐻

🐻酸菜魚 BB辣🐻

🐻京蔥炒牛肉🐻

🐻炸蝦餅🐻
又係好夠熱,配合惹味泰式辣醬,又一可以encore嘅小食😆

性價比十分高,當然如果你要食環境嘅可以有其他選擇~
總評分:🍯🍯🍯🍯(4/5)