餐廳: 元気寿司
資訊:

2021-12-09 166 瀏覽
每次撞着閒日放假 我都會心思思想來元氣食下午茶🫖 貪佢份量多同抵食☺️☺️我哋兩個人大概三點嚟到 唔需要拎飛已經可以walk-in✌🏻 一坐低即刻scan佢個QR code 用手機落單今次除咗嗌佢哋嘅下午茶餐之外 仲散左一啲壽司🍣下午茶餐- 包左五件壽司 分別有三文魚 吞拿魚 同兩件軍艦壽司 魚生唔算好新鮮 表面顏色都已經變暗啞 但好在軍艦紫菜仲脆 加番D分👏🏻👏🏻 我哋再揀咗燉蛋同埋芝士薯條 兩樣都熱辣辣 好味道😋適逢佢做緊吞拿魚嘅promotion 我哋試咗佢嘅辛辣長鰭吞拿魚 辛辣吞拿魚蓉軍艦 兩款壽司嘅吞拿魚都好新鮮 但略嫌上面嘅辛辣調味有啲功高蓋主另外我必嗌嘅係牛油果軟殼蟹卷 入面嘅軟殼蟹能夠保持脆身 配合松子 青瓜等 口感好豐富🥰

今次除咗嗌佢哋嘅下午茶餐之外 仲散左一啲壽司🍣

2021-12-01