同一個好耐無見嘅朋友聚餐,基於地點方便,所以就揀咗呢度試下。透過openrice提前一日book 位~除咗有 85折之外,仲可以唔洗等位~幾好幾好~原本諗住呢間餐廳可以儲埋asianmiles,不過原來(Discount 同儲miles,兩者只可以揀一樣)。睇meun 覺得個牛肉塔可飯$88好吸引,所以揀嚟試試~樣就好靚啦~不過就覺得上面嘅墨西哥脆脆同飯唔太夾~個口感同味覺有少許奇怪~不過蛋汁撈飯就幾好味!而呢個炸雞加窩夫$88,賣相同口感都好得意~炸雞熱辣辣食都好唔錯!最好嘅係,餐廳俾咗成支蜜糖我地~所以可以無限咁加落去窩夫到~好甜蜜糖味,整體嚟講都算唔錯!最令我驚奇嘅係,甜品焦糖香蕉$88,焦糖燒到好香,加上白蕉,真係perfect match~
牛肉塔可飯

炸雞窩夫