2019-06-19 602 瀏覽
平時去亞太中心都係食5樓嘅放題,今次就試吓新野,去咗淥鼎記!訂枱嘅時候職員非常之好,話我地唔需要網上買優惠券,現場like Facebook同埋share Post就可以有八八折!🥃一去到見到個飲品櫃,發現左好特別嘅健康飲品,例如羅漢果茶、竹蔗茅根同埋白桃烏龍茶等等!然後職員都好細心咁同我地解釋係要順時針咁樣食菜單上面嘅食物。🥘首先就有前菜,然後就有刺身,最抵食係個雞煲!有得任食之餘,聞到隔離枱已經覺得非常之香,食落就更加香同埋更加辣!之後同朋友再refill要唔辣嘅,點知原來唔辣嘅都非常之好味!🤤其實食到呢度已經飽飽地,所以建議都係唔好任食雞煲,留返個肚繼續食接住落嚟嘅嘢食!🍲之後就揀咗花膠美人鍋,湯底好濃,雖然任食嘅火鍋配料唔會有太大嘅驚喜,但係附送嘅牛小排同埋海鮮拼盤非常值得推介!🥩牛小排係用一個非常特別嘅牛嘅盤裝住,非常適合打卡!📸 🍤而海鮮拼盤嘅海鮮係會跟人頭計,所以唔使擔心唔夠食。海鮮非常新鮮,唔單止有唔同種類嘅貝類,仲有識跳嘅蝦!🤤🤤🤤🤤🤤我哋成班朋友都食得非常之盡興!👨🏻‍🍳服務亦都非常之好,侍應哥哥仲話我哋嘅like係佢哋進步嘅動力😂😂😂😂😂。環境都非常之有中國風整體

🥃

🥘

🍲

🥩
牛小排係用一個非常特別嘅牛嘅盤裝住,非常適合打卡!📸

🍤

👨🏻‍🍳
服務亦都非常之好,侍應哥哥仲話我哋嘅like係佢哋進步嘅動力😂😂😂😂😂。環境都非常之有中國風整體來講今次係一個非常之好嘅晚餐體驗!同事已經問定下次幾時再嚟食過!🤩🤩🤩🤩
前菜
刺身