2018-10-14 424 瀏覽
星期日約左中學同學相聚一齊食個lunch,打算搵間未食過既餐廳試下,係網上見到呢一間有半價優惠,於是即刻book左黎。搵左好幾分鐘都搵唔到餐廳既確實位置,連google map都唔岩位,唯有打去餐廳問,好彩有店員既指示先知道地點係邊入到去其實位置唔太多,有少少逼。之後店員俾左餐牌我地,仲提示我地邊d食物有優惠,邊一d無餐牌上都有幾多野食可以揀,但價錢偏向貴左少少,好彩有半價優惠,最後叫左幾個食物。先黎既係黑松露pizza,個批好脆,好有黑松露味,好好食之後就黎左個肉眼扒,都算大塊,夠我地三個人食,完全做到median rare既效果,切落去唔洗太用力,好淋夠肉味呢個蟹餅相較之下就失色少少,同我地嘅預期中有唔同,以為係會大狗少少,食落去冇咩特別最後係個帶子意大利飯,個飯係幾好食嘅,不過整體上普普通通。成餐飯係唔錯嘅,如果下次都有半價優惠,一定會再幫襯

先黎既係黑松露pizza,個批好脆,好有黑松露味,好好食

最後係個帶子意大利飯,個飯係幾好食嘅,不過整體上普普通通。

成餐飯係唔錯嘅,如果下次都有半價優惠,一定會再幫襯
2018-10-14
用餐優惠