2009-01-11 6 瀏覽
前排中銀做6折優惠, 所以同阿細o係deadline之前黎食多次! Book位full哂, 所以要walk in等. 等左冇幾耐個waitress問有冇人肯坐bar檯, 我地兩個知道仲有排等, 所以bar檯照坐.坐低先黎杯Foster. Then叫左一個Colossal burger, 知道呢個burger出面好大個, 所以我地冇叫其他野食, 等個burger上左檯再決定叫唔叫其他野.等左20分鐘左右, 個burger出現啦!! 好大個呀, 我地order時叫左佢幫我地切開做四份, 等我地易d食. 我地趁熱咬一口, 塊牛肉真係好好味, 厚得黎好juicy, 個面少少燶, 好香!! 因為個burger好大個開關係, 我地都唔洗further order其他野食.突然間有個waiter哥哥入左我地前面個bar整野飲, 佢整左杯strawberry smoothies俾阿細飲呀, 係free ga~ 真係冇講笑, 杯野好好飲, 賣相又吸引. 阿細不知幾開心, 因為有人送野俾佢飲.有6折一定抵食, colossal burger值得一試!

有6折一定抵食, colossal burger值得一試!
勁大個!!
勁大個!!