2014-12-07 729 瀏覽
一直都好想試Burgeroom o既fois gras burger, 之前睇到d friend o既相, 就口水流  , 依家搬左鋪之後仲更方便tim3個女仔, 叫左3個burger, 加一個薯條已經超飽。 如果下晝尼仲抵, 加$28就有一個薯條同一杯野飲!終於試到鵝肝Burger, 鵝肝好香, 但講真鵝肝+厚厚o既牛, 真係有d漏。估唔到炸魚Burger又幾好食, 又有菠蘿, 冇咁漏。最後就係Portobello Beef Burger, 超巨型, 成隻手咁高。 一切開, 好香grilled mushroom味, 而且仲好juicy。
, 依家搬左鋪之後仲更方便tim

Fois Gras Burger
pineapple fried fish burger
估唔到炸魚Burger又幾好食, 又有菠蘿, 冇咁漏。
portobello beef burger

題外話/補充資料: 係我地差唔多食完個陣, 開始有d人排隊, d waiter就想趕我地走。明明我地杯野飲仲飲緊, 都未飲完, 佢地就問都唔問, 一手就拎左去"dump", 真係好趕客囉。
2014-12-06
Fois Gras Burger