2013-01-29 232 瀏覽
之前晚上去過E間野,係間BAR,想唔到日頭係另一回事。團購五十幾蚊有個lunch/ tea, 咁就買兩張試下。3pm 上到去,只得我地兩位。先來頭盆 - 又瘦又污糟GE生蠔兩隻。一月比南非蠔你食就當然瘦到無朋友,但瘦唔緊要,點都唔應該有泥係蠔肉上面掛?沙律 - 酒BAR nuts 兜仔size, 最慘係D菜又乾又謝,在家煮飯一早就掉左,咁都仲可以比客食,仲要有一舊發霉!:湯 - 開罐意粉醬倒落個碗度就食得。主菜 - 得我地兩個客,整個意粉要超過半個鐘,以為乜野咁驚為天人,想唔到係一人一碟得掌心咁大份量GE意粉,味道更加唔好提,早知留番個意粉醬"湯"去撈無咁嬲!:餐飲 - 熱檸茶,熱啡,算係唔錯。既然無心做,又何苦做團購比個機會更多人試到D咁無水準GE野? 比個機會人地比劣評?我諗佢地都係做番BAR好D。
之前晚上去過E間野,係間BAR,想唔到日頭係另一回事。

團購五十幾蚊有個lunch/ tea, 咁就買兩張試下。
3pm 上到去,只得我地兩位。
:湯 - 開罐意粉醬倒落個碗度就食得。
:餐飲 - 熱檸茶,熱啡,算係唔錯。

我諗佢地都係做番BAR好D。
2013-01-25
用餐優惠