2015-09-02 11951 瀏覽
之前上網睇到食評吾錯,所以book左2位8:30去食,book個時講左因為執枱,要8:45先可以入座8點鐘就到, 以為要等45分鐘先可以入去,點知竟然吾使等,即刻可以入去,太滿意佢的安排啦,由於驚要等好耐先有野食,所以一坐低就叫野食,上菜速度實在太快,吾使10分鐘就有刺身,其他野食都超快就有,我都忍吾住問待應係米吾使煮架,一order就馬上黎咁,厲害厲害,講返食物先刺身好新鮮,種類都好多,叫幾多就上幾多,絕對要食多兩碟啊,炸物,芝士年糕,年糕好軟身,包住溶左的芝士,超好食,炸蠔都好好食,蠔好大隻,粉吾厚,上枱個時超熱,一定要叫,第一次食秋葵,估吾到炸秋葵都吾錯,可以試下,燒物,燒菠蘿必食,吾酸,幾甜,叫左好多碟,羊架,好軟身,吾會太熟,好食,最後仲叫左個龍蝦粥,都幾大份下,兩個人食有點多,不過真係好好食,好多料,有龍蝦,蝦,一定要試,必叫必叫飲品係自助,自己出去攞,有甜品叫,不過太飽啦,無食,最後會有雪糕紙,每人一杯雪糕,有dreyers或者movenpick, 兩款都有朱古力,士多啤梨同雲喱拿簡,服務態度超好,會不停幫你收碟,又會幫你換碟,下次一定再同朋友黎食啊,

由於驚要等好耐先有野食,所以一坐低就叫野食,

講返食物先

刺身好新鮮,種類都好多,叫幾多就上幾多,絕對要食多兩碟啊,
炸物,
芝士年糕,年糕好軟身,包住溶左的芝士,超好食,

炸蠔都好好食,蠔好大隻,粉吾厚,上枱個時超熱,一定要叫,
第一次食秋葵,估吾到炸秋葵都吾錯,可以試下,

燒物,
燒菠蘿必食,吾酸,幾甜,叫左好多碟,
羊架,好軟身,吾會太熟,好食,

最後仲叫左個龍蝦粥,
都幾大份下,兩個人食有點多,
不過真係好好食,好多料,有龍蝦,蝦,
一定要試,必叫必叫

飲品係自助,自己出去攞,

甜品叫,不過太飽啦,無食,

服務態度超好,會不停幫你收碟,又會幫你換碟,
下次一定再同朋友黎食啊,