一年前,同一個地方同同一個人黎食飯實在感覺滿分。今晚我訂左845依個時段,仲要訂番同一張枱。雖然被要求落訂金。但服務員都講得好有道理。怕我訂嗰個位會比人坐左,咁我就預早幾日落訂。合理既。好似講緊愛情故事咁。。哈哈☺️入正題。。。今晚去比上次更多人,可能係星期六既關係,我地8點40分去度已經勁多人登記勁多人排緊隊😓佢地既安排既唔混亂又唔危險,雖然有d熱,但都明白既。。。一上度去都已經8成滿,緊係咩都唔理點左剌身先啦,今次特別點左希靈魚,其實本人就麻麻中意食,但係女朋友想食咪試下。其實昧道都不是太差姐😞甜蝦繼續有頭,無得彈啦。沙律多左但海哲茄子,拼湊一齊都幾ok咖😋點左個煮大蜆,雖然唔係想像中咁大隻,但都接受到既。雪花蚌配菜比較多,但配菜比主角好昧😓😓😓炒帆立凡大大隻,正呀。不過味道就重左少少囉.特別推介芝麻雞翼同吉列蠔,可口既芝麻雞翼正,吉列蠔但皮薄裡面好juice。。。雞軟骨都重昧左dd.不過都可以既。最後每人一杯哈根大師,好好既總結。依度員工好細心,特登整個甜品比我地慶祝,訂枱嗰陣真係無預到有咁既offer 😙好驚喜呀☺️不過佢 地話我知下年可能無得再坐番同一個位慶祝😢因為佢地會裝修噃。

好似講緊愛情故事咁。。哈哈☺️入正題。。。今晚去比上次更多人,可能係星期六既關係,我地8點40分去度已經勁多人登記勁多人排緊隊😓佢地既安排既唔混亂又唔危險,雖然有d熱,但都明白既。。。一上度去都已經8成滿,緊係咩都唔理點左剌身先啦,今次特別點左希靈魚,其實本人就麻麻中意食,但係女朋友想食咪試下。其實昧道都不是太差姐😞甜蝦繼續有頭,無得彈啦。沙律多左但海哲茄子,拼湊一齊都幾ok咖😋點左個煮大蜆,雖然唔係想像中咁大隻,但都接受到既。雪花蚌配菜比較多,但配菜比主角好昧😓😓😓炒帆立凡大大隻,正呀。不過味道就重左少少囉.特別推介芝麻雞翼同吉列蠔,可口既芝麻雞翼正,吉列蠔但皮薄裡面好juice。。。雞軟骨都重昧左dd.不過都可以既。最後每人一杯哈根大師,好好既總結。依度員工好細心,特登整個甜品比我地慶祝,訂枱嗰陣真係無預到有咁既offer 😙好驚喜呀☺️不過佢 地話我知下年可能無得再坐番同一個位慶祝😢因為佢地會裝修噃。不過無咩所謂,因為我食到您地比我既窩心同細心
Keep住呀,繼續支持您地

題外話/補充資料: 用citybank埋單有枝少少清酒送番
2015-08-15