2013-12-03 6083 瀏覽
第一次因為依間野而打食評,因為之前個ac忘記左,因而開多個新ac 入番正題先,本身都有朋友介紹過依家放題咖喇,佢地話好難bk.行行下街興起就walkin上去,應該係6點半佢話食到8點30,無所謂啦3個人應該食得切,我地一人3人,唔洗等位竟然有卡位坐 超開心,跟住問個女侍應話生日有無其他offer啦,佢答左我一句要4位先有.當然超唔開心啦,唉算啦下次4個人再去.!講番食物先,一開波唔少得既緊係剌身啦,唔係好識點,我地3個人2枝筆就係咁寫..寫完大約10分鐘剌身就到左。食評可以睇相知道 其實總括黎講咁既價錢有咁既服務同品質算超值 得2個鐘都可以好飽ps.門口姊姊話會將我地order行先,點知好快就出哂我地叫既野 真係值得一讚既係佢地既侍應雖然睇到佢地個個都衝風21咁但都照顧週到,係咁加茶換碟,搞到我地都唔係太好意思(^_^)喺7點半左右竟然有個抽獎活動😱😱😱氣氛都幾好,因為我地好想中奨不幸既係中唔到,食到咁上下有雞蛋布丁😖我地同個侍應講我地無叫到點解會有咖?原來一入黎我地問完個侍應佢話有多所以當係生日送既。本來真係唔太想要既,不曲太吸引所以我地唔醜咁講左句多謝。每間放題都會有好有

食評可以睇相知道
其實總括黎講咁既價錢有咁既服務同品質算超值
喺7點半左右竟然有個抽獎活動😱😱😱氣氛都幾好,因為我地好想中奨不幸既係中唔到,食到咁上下有雞蛋布丁😖我地同個侍應講我地無叫到點解會有咖?原來一入黎我地問完個侍應佢話有多所以當係生日送既。本來真係唔太想要既,不曲太吸引所以我地唔醜咁講左句多謝。每間放題都會有好有壞既.彈一彈先其實我覺得送餐既人係有講唔好意思,不過講得快得濟有啲食物我都唔知咩黎囉,希望您扡可以改善下啦
題外話,我勸食頭段既您地早啲走,因為答5先走嗰陣個𨋢口會爆哂,可能因此有啲尾段既客人已經等緊,仲有比個貼士您地,星期一至4有抽獎
生日