餐廳: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
資訊:

2021-12-08 93 瀏覽
極尚大喜屋一向都係放題界encore 首選 今次我就同朋友仔去左銅鑼灣個間 好快已經安排座位俾我地 座位夠哂寬落 依家仲轉左用QR code 落單更加方便又環保添 放題首先當然要食刺身先啦 刺身水準唔錯 件件都好大件 由其係三文魚 油脂分佈好平均 大赤蝦都好鮮甜美味除左刺身我地都有叫壽司同海膽手卷 海膽夠哂鮮甜 另外仲有芝士鰻魚玉子燒真係超級惹味 我地都encore左幾次熟食方便都唔錯 燒鰻魚 爆炒鱔球 芝麻雞翼 西京燒 其中呢幾款我地都有再encore 除左QR code落單之外 出面都仲有飲品區 熟食區 甜品區 有好多種類俾大家選擇 整體食物都好有水準 下次都會再黎食

2021-11-30