餐廳: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
資訊:

2019-09-22 2577 瀏覽
最近我朋友成日話想食放題但係因為太多選擇我哋都唔知食邊間好所以就上網搵於是就搵左呢一間極尚大喜屋點解我決定會搵呢間呢就因為我哋兩個女仔胃口唔係話好大但又想試吓新野喎所以就揀咗呢間啊雪櫃嘅嘢飲仲可以任攞想飲啲咩可以自己揀沙律都係自助嘅估唔到連糖都可以自助其實我哋另外揀佢仲有另外一個原因㗎就係鍾意佢唔嘥野好環保點餐都可以電腦化唔會浪費紙張餐牌嘅食物一目了然又有圖可以俾你揀既方便又快捷當然頭盤一定係會叫咗刺身先啦醒下個位嗎再嚟就係壽司每件壽司都做得好精緻好靚當然仲好好食啦話佢放題都唔信啦直情好似壽司專門店咁超好味放題都可以做到專門店嘅水準真係好用心其實食放題就唔一定全部都係要食生冷野或者壽司嘅仲有其他嘅燉品、燉湯、熟食可以點架又可以暖下個肚又可以養顏呢個就係我所講嘅特別菜式

雪櫃嘅嘢飲仲可以任攞想飲啲咩可以自己揀

沙律都係自助嘅