2024-03-20 8 瀏覽
今晚嚟到壽喜燒友食壽喜燒,晚市套餐超級豐富,仲可以坐喺吧枱望住師傅去煮,視覺味覺享受!人均只係$1080!品味checkpoint✅刺身有3款,擺得靚靚,分別係真鯛,赤蝦,馬糞海膽,真鯛有啲嚼勁又充滿魚香,爽彈鮮甜;赤蝦彈牙得黎有少少粘口,鮮味口感;海膽超級creamy,香軟綿滑!品味checkpoint🈯️季節料理係吉列甘鯛,一款好少見既料理,吉列炸好既甘鯛味道更加清甜,多佐一份炸脆外皮既脆香,魚肉結實香甜,實為佳品!品味checkpoint✅壽喜燒A4和牛係主角,有3款既肉, 肉眼,西冷同肩肉,每款都有少少唔同既煮法,好似肉眼會用大大舊既洋蔥一齊去煮,洋蔥煮到軟腍,肉眼亦好入味好腍身,味道香甜,真係3款都各有特色呀!估你唔到,平時食壽喜燒,都系得一隻蛋,呢度竟然有兩隻,我最中意系雲朵蛋,d 蛋白好似分子料理甘呈泡沫狀,蛋黃就系中間,呢款蛋冇搶走d 牛味,同和牛好匹配。其他既料理都同樣唔錯,日本野菜就係其一,好新鮮好好食,味道又濃!
品味checkpoint✅
品味checkpoint🈯️