2014-12-13 10116 瀏覽
有時候,要係銅鑼灣食飯真係都幾傷腦筋,第一,自己想要搵一間坐得好,食得好而且值錢相宜的餐廳更見困難。早前,聽朋友講一門係專食玉子燒,這家店好多朋友,推薦所以吃玉子燒是已經早有預謀,最終上個週末終於試吃了。一門,食物既選擇都算幾多。我地點菜個時,就直接翻到玉子燒個版,只係玉子燒都已經有很多選擇,例如:原味、芝士、蘑菇、蟹肉、河蝦及海膽,一共六種,今次我選了芝士玉子燒。而玉子燒上印有“一門”的字眼,我覺得幾特別。另外,呢度的玉子是一層一層咁燒,份外有口感。我今次係第一次食,一食就知係有水準。我覺得黎一門一定要叫玉子燒,佢舊蛋唔會燒到好乾,仲有都甜甜地,真係不錯,幾好食。而其他既野食整體黎講都係有水準。