2008-08-20
見一門升到第十位就去試下~~叫左個蟹肉厚燒玉子, 鮮帶子煎薄餅, 一門沙律, 牛肉石頭飯. 芒果豆腐凍, 小豆綠茶糕玉子做得真係唔錯~ 好滑~ 蟹肉既味唔會無左~~ waitress放豉油喺蘿蔔蓉上~ 加埋玉子一齊食~ 更加好~ 不過係散左少少啫~ 鮮帶子煎薄餅加埋sauce先好味~ 脆脆地唔錯~~ 切開之後每一件都有帶子~ 不過唔多~ 如果多d就好喇~ 同埋粉既比例多左d... 唔係太突出~一門沙律~ 酸酸地~ 無奈我唔鍾意食紫色既菜~ 我覺得個d 苦苦地唔係太好食~ 如果無就好喇~牛肉石頭飯~ 牛肉好有肉汁! 雖然係好似肥牛咁薄. 不過牛味都幾重~ 好好味~~~甜品~ 芒果豆腐凍~ 淡淡的豆腐加濃郁既芒果汁~ 都唔錯既~小豆綠茶糕. 上面有紅豆作伴~ 一向綠茶加紅豆都好好味~ 呢個都唔例外~~ d 紅豆係日本貨~ 我估喇~ 大大粒~ 起晒沙咁~ 好甜既~ 服務既話就好好~ 成日會加水同埋要搵佢地加單都好快就有人即到~~ 不過咁既價錢係應該要有咁既質素既~~~ overall來講~ 玉子真係一絕~ 東洋卷有機會再食~ 仲有見到d刺身幾正~ esp.蝦!! 下次要試下先~~
見一門升到第十位就去試下~~

• 蟹肉厚燒玉子
  • 小豆綠茶糕