2024-05-08 53 瀏覽
今次同朋友仔去銅鑼灣嗰頭食飯,朋友之前講話呢間好似幾好食😗今次就約好時間就一齊去食🤪🧊洋風刺身沙律 $98沙律份量都幾大份🫨就算兩個人share嚟食都幾飽🤣性價比仲要超高😍😍有勁多嘅刺身!刺身仲要勁厚切,又新鮮啵✨除左刺身之外仲有牛油果🥑面頭亦有朵勁勁嘅蕃茄花🍅✨好睇又好食!大推🫶🏻🧊M7和牛牛肋條 $118想叫個小食嘅我哋又唔知叫乜好,於是就直接叫左店員介紹🥰份量唔多唔小,作為一個小食就啱啱好😙牛肉唔會太熟,仲保留左好多嘅肉汁☄️牛肉上面有好多嘅蒜片🧄側面仲有啲蔥同汁可以點🤪🧊九鬼火炙魚生丼 $218沙律🥗叫左魚生,今次主食我哋就揀咗火炙嘅魚生🤩火炙魚生🔥嘅料勁多又厚切!入口即溶⚡️飯份量唔算太多,如果女仔嚟講就應該啱啱好😙整體嚟講,價錢都合理,性價比都幾高😋就算係平日夜晚生意都幾好👍🏻等左陣先入得去🤣下次可以再試下~性價比:8/10好食程度😋:8/10回頭指數💓:8/10 📍九鬼居酒屋 (耀華街) (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下7號舖#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #Fodiehk #hongkongig #hkdaily #hkfood

🧊洋風刺身沙律 $98
沙律份量都幾大份🫨就算兩個人share嚟食都幾飽🤣性價比仲要超高😍😍有勁多嘅刺身刺身仲要勁厚切,又新鮮啵✨除左刺身之外仲有牛油果🥑面頭亦有朵勁勁嘅蕃茄花🍅✨好睇又好食!大推🫶🏻

🧊M7和牛牛肋條 $118

🧊九鬼火炙魚生丼 $218

性價比:8/10
好食程度😋:8/10
回頭指數💓:8/10

📍九鬼居酒屋 (耀華街) (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下7號舖

#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #Fodiehk #hongkongig #hkdaily #hkfoodies #hkig #852food #hkinstagram #香港 #香港美食 #吃貨日常 #食好西#尖沙咀美食#尖沙咀#旺角美食#旺角#中環街市#韓國菜#大埔#太和#觀塘#觀塘美食#旺角美食#銅鑼灣美食