餐廳: 교자상
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
之前喺社交平台見到海膽紫菜包飯已經好想嚟食,最近新推出「和牛磨菇火鍋」用銅盤烤肉,好似netfilx《韓牛狂想曲》嗰種古早味烤牛肉,超吸引😍✨和牛磨菇火鍋店員等我哋影完相就喺席前烹調牛肉片鋪喺銅盤中間煎熟,肉汁順住周圍向下流落銅盤凹處,大豆芽同菇菌吸收晒牛肉汁和牛牛板腱雖然脂肪較少但勝在肉味濃郁,醃製後肉質柔軟味道偏甜牛肉同菇類份量都好多,兩個人食超滿足👍🏻✨海膽紫菜包飯每枱都必點嘅豪華version紫菜包飯!紫菜包飯就食得多 咁豪華真係第一次食😆表面鋪上生牛肉、海膽同魚子醬紫菜包飯好香麻油味,海膽同生牛肉都好鮮甜✨韓式生牛肉生牛肉鮮味入口嫩滑帶點麻油味撈埋生蛋黃、水梨、泡菜、洋蔥同松子仁,配炸紫菜食好好味✨泡菜煎餅啖啖都食到泡菜夠足料,而且煎得夠乾身唔會太油膩✨炸青陽辣椒配自家大醬辣椒一食落口好香但唔辣,後尾食到好多辣椒籽先覺得辣鍾意食辣嘅可以試下🤣

✨和牛磨菇火鍋
店員等我哋影完相就喺席前烹調
和牛磨菇火鍋
牛肉同菇類份量都好多,兩個人食超滿足👍🏻

海膽紫菜包飯
✨海膽紫菜包飯
每枱都必點嘅豪華version紫菜包飯!
紫菜包飯就食得多 咁豪華真係第一次食😆
表面鋪上生牛肉、海膽同魚子醬
紫菜包飯好香麻油味,海膽同生牛肉都好鮮甜

韓式生牛肉
✨韓式生牛肉
生牛肉鮮味入口嫩滑帶點麻油味
撈埋生蛋黃、水梨、泡菜、洋蔥同松子仁,配炸紫菜食好好味

泡菜煎餅
✨泡菜煎餅
啖啖都食到泡菜夠足料,而且煎得夠乾身唔會太油膩

炸青陽辣椒配自家大醬
✨炸青陽辣椒配自家大醬
辣椒一食落口好香但唔辣,後尾食到好多辣椒籽先覺得辣
鍾意食辣嘅可以試下🤣

海膽紫菜包飯