我本身好鍾意食魚🤣店舖有五款口味可以揀,招牌鮮青花椒烤魚、重慶麻辣、萬洲香辣、川式孜然,唔辣嘅蒜香金湯口味😎烤魚我哋揀咗食蒜香金湯口味,清江魚口感嫩滑,油香十足,而鱸魚🐟肉多骨少,蒜香金湯口味湯底非常之濃郁,可以叫火鍋料打邊爐+串燒呢度仲有多款火鍋配料可以選擇,款款都非常之新鮮🫱🏻‍🫲🏼仲可以以優惠價($38)加一份四配菜系列落烤魚,包括 土豆、蓮藕、豆腐、豆芽,火鍋配料仲有手切鮮封門牛柳($88)牛肉味幾濃,墨魚滑玉子燒好鮮甜爽口,而寬粉($28)亦係食烤魚必食,煙煙韌韌好吸味串燒方面叫咗雞翼、牛肉串、羊肉串,加上用孜然粉等等調味,非常滿足😌另外我哋仲叫咗杯百香果水果茶,打邊爐解渴啱晒😎🍻堂食生啤仲買一送一呀🚩我要烤魚 @i_want_grill_fish 銅鑼灣耀華街百樂中心8樓#addifoodie #addifoodie銅鑼灣#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #香 港探店

呢度仲有多款火鍋配料可以選擇,款款都非常之新鮮

🚩我要烤魚 @i_want_grill_fish
銅鑼灣耀華街百樂中心8樓

#addifoodie #addifoodie銅鑼灣
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #香 港探店 #我要烤魚 #蒜香金湯烤魚
2023-11-26