2023-03-26 858 瀏覽
如果你想過一個懶洋洋嘅週末,11點起身,然後施施然先去食個brunch,我會建議大家選擇銅鑼灣嘅Brunch Club!地面門口行咗半層樓梯上到去餐廳,入面已經充斥着香濃嘅咖啡味道。中午1:00餐廳滿座,有本地人外國人一齊享受緊brunch。餐牌選擇十分豐富,有all day breakfast, salad, toast, omelette 等等多種菜式。我地叫左kiwi lamb burger,Croque monsieur,兩杯咖啡。Kiwi Lamb Burger: 羊肉漢堡扒肉汁爆滿,麵包脆口;另外配薯條外脆內軟,薯味香濃。喜歡食漢堡嘅朋友可以一試!Croque Monsieur:香脆麵包多士包住爆漿芝士火腿,再加埋一個香脆薯餅,絕對係邪惡嘅推介!下次想過一個慢活嘅週末,都會再過嚟捧場☺️

下次想過一個慢活嘅週末,都會再過嚟捧場☺️
Kiwi  lamb  burger
Croque  monsieur