2014-08-10 536 瀏覽
團購的一餐見就算加一也不過$60, 就算是伏也不會損失太多,而且見OPEN RICE也有不少有讚,所以二話不說就買下去的是尖咀分店,是間很小的店,如果門口兩張枱也坐了人根本進不了去與其說是日本中級餐廳,感覺比較似是屋村的日本餐廳~先上兩杯跟餐飲品~味道還算不錯,開頭飲甜左D,不過等冰溶左就剛剛好等左好一陣的吉列豬扒餐!看上去是不錯嘛~但⋯⋯⋯第一時間食一塊豬扒⋯暖既?!? 而且一D都唔脆,似係一早炸好放左好耐⋯而且乾爭爭一滴肉汁都冇要一邊食一邊飲野只係知道自己係度食緊肉,憑口感知道係豬肉,但唔好叫的憑味道估係咩肉⋯因為佢只有醬汁咸味飯不是日本米⋯再扣分可能快餐店仲好食過佢都唔出奇⋯至少人地係熱辣辣先枱面有一樽醬汁,因為豬扒實在太乾所以都加左D汁送飯同菜絲但加了我就後悔了⋯無敵地咸!!!一滴可以送到一碗飯的咸!唉⋯快快口為左飽肚食左佢就算公平地評論,有唔好都有好螺肉真係好大粒好好食見成間舖好似得一個人,樓面又係佢廚房好似都係佢所以忙到都冇服務可言,水都冇杯團購是想更多人認識,但做得不好時就有反效果啦⋯
團購的一餐

與其說是日本中級餐廳,感覺比較似是屋村的日本餐廳~
夏之芒果蜜
一人自家製醬汁吉列豬扒飯套餐
等左好一陣的吉列豬扒餐!
看上去是不錯嘛~但⋯⋯⋯
自家製醬汁吉列豬扒飯
第一時間食一塊豬扒⋯暖既?!?

要一邊食一邊飲野
飯不是日本米⋯再扣分
可能快餐店仲好食過佢都唔出奇⋯至少人地係熱辣辣先

枱面有一樽醬汁,因為豬扒實在太乾所以都加左D汁送飯同菜絲
但加了我就後悔了⋯無敵地咸!!!
一滴可以送到一碗飯的咸!
唉⋯快快口為左飽肚食左佢就算
螺肉醃涼伴青瓜
公平地評論,有唔好都有好
螺肉真係好大粒好好食

見成間舖好似得一個人,樓面又係佢廚房好似都係佢
所以忙到都冇服務可言,水都冇杯
團購是想更多人認識,但做得不好時就有反效果啦⋯

2014-07-23
用餐優惠