🍕🍝🍗餐廳名: Pizza King地區: 荃灣評語:加勒比風情 薄餅 - 極好食既薄餅 熱辣辣仲要勁香芝士味 做到拉絲芝士效果 餅邊唔太厚 食哂都唔會太濟住 全部餡料都好夾唔乾身 鹹甜岩岩好 十分推介黑松露雜菌忌廉意大利粉 - 超級足料意大利粉 餡料就黎多過意粉 雜菌味好濃 黑松露相對淡 意粉唔淋 擺耐左都冇張住或者硬哂鹹蛋黃醬雞翼 - 比想像中出色 鹹度正常 唔會過份鹹 雞翼炸到好脆 入面仲有好多汁 肉有雞味 唔令食到好濟好漏外賣套餐HK$338 跟兩罐可樂結論: 呢次係叫外賣 由落單到送到餐只係用左30分鐘比想像中快 收到食物時成個袋都熱 成陣Pizza味沖出黎 三樣野食都係咁好食 夠熱夠高質 食完唔會覺得太濟 下次會再叫Pizza King黎食
🍕🍝🍗
餐廳名: Pizza King