呢排去咗銅鑼灣一間超級地道嘅日式餐廳,餐廳格局唔算好大,但係夠晒日本居酒屋嘅感覺,隔籬左右都係日本人,入到去就知道真係超驚喜,真係要記得book位!!係一間價錢唔會太貴,但係又可以解決思鄉情愁既好餐廳。好推薦俾大家🌟.🐚汁煮花螺今期小食推介,超大隻嘅花螺配上酸酸甜甜嘅醬汁。值得一試🤤.👅鹽燒牛舌配上秘製醬汁,加上燒得啱啱好嘅熟度,令人一口接着一口.🐙鐵板海鮮明太子 及 🧈明太子芝士玉子燒鍾意食明太子嘅人必點的兩道菜,超豐富嘅明太子配搭上不同嘅口感,一味兩享😚.🦪鐵盒蒸日本生蠔 啲蠔超肥美,最重要係超鮮,未蒸熟之前先係連殼俾我哋睇咗先,然之後蒸熟咗之後職員幫我哋去埋個殼先俾我哋食,鮮味到一個點!.🍝博多豬骨湯鐵板炒麵平時湯拉麵就食得多,鐵板炒拉麵又真係第一次食,超香嘅豬骨味,真係估唔到原來拉麵咁樣食係咁好味。.🍢炸串 (帆立具、多春魚、特選牛、黑和牛、蘆筍豬肉卷、獅子狗伴芝士、日本雞蛋豬肉卷、千島醬一口炸芝士、獅子狗伴明太子)我哋食咗超級多唔同種類嘅炸串係呢一度嘅招牌,超鬆脆嘅麵包糠配搭上各式各樣嘅材料,配上店家嘅特製醬汁,真係好值得大家過嚟嘗試。.🍺熱情果泡沫啤酒舖頭仲有提供好多不同水
🐚汁煮花螺
今期小食推介,超大隻嘅花螺配上酸酸甜甜嘅醬汁。值得一試🤤
👅鹽燒牛舌
配上秘製醬汁,加上燒得啱啱好嘅熟度,令人一口接着一口
🐙鐵板海鮮明太子 及 🧈明太子芝士玉子燒
🦪鐵盒蒸日本生蠔
🍝博多豬骨湯鐵板炒麵
🍢炸串
(帆立具、多春魚、特選牛、黑和牛
🍺熱情果泡沫啤酒
舖頭仲有提供好多不同水果味嘅啤酒,好啱我呢種好怕苦味啤酒為食妹,呢啲水果味嘅啤酒既少見又好味!
汁煮花螺
鹽燒牛舌