2016-08-02 1695 瀏覽
係星期日怪獸朋友帶肥仔獸去佐敦搵食😋今次黎到麵麵店食車仔麵🚗呢間舖有個四餸任選套餐,可以不論價錢,任你選四餸,價錢就係$46,但唔包飲品😞好似我肥仔獸甘,叫左杯豆漿就加多$3!如果個套餐包埋就會開心啲囉😅講返碗麵,叫左油麵,四餸分別係牛腩、雞翼、牛栢葉、豬皮😁湯底係沙爹油麵軟硬適中👍🏻牛腩🐮,因為唔係坑腩,始終唔夠淋,少少硬,但有牛味,普通啦😑鹵水雞翼🐔鹵得好入味,好味👍🏻牛栢葉🐂唔奀,唔會咬唔爛,佢配上沙爹湯,辣辣地好野味😋豬皮🐖都係貪佢可以吸湯,呢間豬皮仲要夠厚身,吸湯就更多,食落就更好味👍🏻沙爹湯底🍲佢辣辣地,但又不算好辣,連不食得太辣既肥仔獸都勉強食到😅佢辣得好過癮,辣到有點繼續想食既感覺,配上吸湯既餸,就無得頂了😋豆漿,普通,唔會好稀😑環境,坐得舒服,唔會好迫😁👍🏻
油麵軟硬適中👍🏻
鹵水雞翼🐔鹵得好入味,好味👍🏻
牛栢葉🐂唔奀,唔會咬唔爛,佢配上沙爹湯,辣辣地好野味😋
豆漿,普通,唔會好稀😑
環境,坐得舒服,唔會好迫😁👍🏻
2016-07-31
  • 四餸車仔麵