2023-12-08 205 瀏覽
星期六這天,我們去旺角Cafe食下野坐下😊呢度嘅環境不錯,感覺舒適,店員服務良好😊我哋叫咗兩個lunch set,一個係芝士吞拿魚天使麵,另一個係鮮茄焗豬扒飯😊天使麵軟硬適中,加上吞拿魚、芝士及醬汁,味道唔錯。焗豬扒飯嘅炒飯底飯粒乾身,加上茄汁及芝士味道很好,豬扒亦調味不錯。飲品方面,我哋叫咗特濃朱古力,上面加咗cream及朱古力醬,賣相好靚而且味道好OK😊另一個飲品我哋叫咗:「孖啡」,同Cafe同名,應該係佢哋嘅招牌咖啡,味道比較濃郁😊最後,我哋有甜品雪糕牛角窩夫,口感香脆,牛油味濃郁,加上雲呢拿雪糕後鹹鹹甜甜嘅味道,同埋又冷又熱感覺好得意又好夾😊整體來講,呢個weekend lunch感覺不錯😊特別喜歡呢度嘅咖啡同埋甜品😊
星期六這天,我們去旺角Cafe食下野坐下😊

呢度嘅環境不錯,感覺舒適,店員服務良好😊
芝士焗吞拿魚天使麵

天使麵軟硬適中,加上吞拿魚、芝士及醬汁,味道唔錯。
鮮茄芝士焗豬扒飯

特濃朱古力