2017-02-27 528 瀏覽
早兩日夜晚,朋友生日,佢話想去食打邊爐,咪上openrice 網睇,已經見到佢的評語好好。又有圖文並茂,又有詳細介紹,咁我地一共8人行行下就話要試下佢。無辦法啦,生日大晒。入到去全場冇客,由於當日係星期六的8:00晚飯時段,稔住叫住幾樣試下先。我叫了池名生抄骨,抄牛肉,如果好食再叫其他。先來個蕃茄海鮮湯底,冇味湯,唉!再叫個活魚刺身,d魚生仲有冰的感覺,跟住個牛肉差到死,收人$300 得幾片肥牛肉,唔係要好靚,但唔好差到甘難食,d牛肉又肥又多根,食都食唔到。最後生抄骨仲離譜,凍冰冰,唔明佢d 蟲草鷄切得太細,食唔到,又多細骨。d味精好勁,攪到好口渴。埋單每人600蚊,超貴,如果好生意就吾會冇客,但以後請都唔去。希望佢地睇到d評語去改善啦。但我覺得,佢之前的評語