2024-01-12 1327 瀏覽
我哋一家都係麵包控🍞麻糬媽媽更加大愛🤭Fresh fresh bakery 簡品堂啱曬我哋😋有齊我哋鐘意食嘅野🥰最近早餐下午茶我哋都係揀佢👍🏻Fresh fresh 除咗有麵包買🍞仲都曲奇🍪蛋糕🎂乜都有呀🤫次次去買野都成袋成袋咁拎走🛍️睇下我哋今次買左咩🤪🔺朱古力麻糬波波哇😋一口開朱古力爆漿🍫麵包好柔軟💕麻糬好煙韌☺️好好食🤭🔺南瓜麻糬波波好多南瓜蓉🎃鍾意食南瓜嘅朋友一定要試👍🏻同麻糬一齊食出奇地夾啊🙌🏻唔會過甜🥰🔺麻糬曲奇曲奇好大件🍪一盒有4件💕一次過可以試曬4隻口味😚每件味道都唔同😆今次買呢盒係▶️特濃朱古力粒粒🍫焙茶🍃抹茶🍵芝士🧀曲奇唔會過乾💕咬開有滿滿嘅麻糬🥰整返熱少少食♨️特別香😚🔺肉鬆怪獸波有驚喜嘅怪獸波🥧芝士包放滿肉鬆同紫菜碎✅肉鬆脆脆地😙咬開有甜甜蛋黃漿☺️大人細路都啱食😋🔺手製曲奇餅曲奇款式有好多🍪每盒可以自選9隻味👍🏻送人自用都好啱💯好鬆脆😆牛油味都好香💕下午茶一流🤭🔺招牌黃金花生角已經陸續出新年新品🧧今次帶埋花生角🥠好脆好香😍頗多花生粒🥜甜度啱啱好☺️新年買多幾包招呼朋友都好唔錯👍🏻

我哋一家都係麵包控🍞
麻糬媽媽更加大愛🤭