2018-09-04 3526 瀏覽
想去好耐既老夫子餐終於去到啦....但超級失望囉🙄🤷🏻‍♀️首先我地睇Menu,先得果7:00pm.佢就貼住話甜品賣晒(已經覺得好奇怪)咁好啦我哋睇其他嘢食點知諗住落單嗰陣佢先話無,仲要係好多款都冇🙄最終我哋好辛苦先揀到兩樣嘢,一個係千層麵一個係白酒煮青口(menu 專登括住話有8隻)點知個青口嚟到嗰陣得四隻有薯蓉喺底同埋面頭應該係有白汁嘅,所以我地完全覺得唔係我地叫既野,咁就叫個侍應過嚟啦,點知有個疑似未瞓醒嘅侍應行過黎過話改左meun,話細隻青口先係8隻,大隻得4隻,大家可以睇返張相隻青口同兩蚊差不多大,我真係好想知細隻果啲係幾細🙄咁我哋咪話點解我哋落單你唔同我地講,佢話唔記得🙄仲要講左句,咁整左啦喎,我地真係太好人🙈竟然就咁就算照要🙈跟住果千層麵又好咸喎🙈搞到我連影相嘅心情都冇🤦🏻‍♀️咁鍾意睇老夫子既我竟然只係影得4張相🤷🏻‍♀️#老夫子餐廳 #一晚內講咗無數次唔會再黎 🙄
想去好耐既老夫子餐終於去到啦....
但超級失望囉🙄🤷🏻‍♀️
仲要講左句,咁整左啦喎,我地真係太好人🙈竟然就咁就算照要🙈
跟住果千層麵又好咸喎🙈
搞到我連影相嘅心情都冇🤦🏻‍♀️