以我去過既居酒屋之中,冇咩印象有二人餐,呢間有個二人餐組合,睇落每樣野都幾唔錯,如果望住個menu花多眼亂,選擇呢個二人餐都幾好。另外,值得一提既係,店員服務態度真係好好👍🏼👍🏼 令我地心情更佳去享受美食☺️二人定食 $528網燒安格斯牛扒(160g),個汁好正,食落成個感覺好juicy !🤤 不過肉質再腍一啲會更好。刺身盛(12切) ,賣相吸引,幾款刺身都好鮮甜。當中,我最喜歡油甘魚同三文魚😍鯛魚湯煮蜆,蜆肉既數量多,算大隻,又新鮮👍🏼 鯛魚湯好清甜,好有益既感覺,不過我鍾意清酒煮蜆多啲🙈蔥吞拿魚腩伴法包(2件),幾特別呀,法包烘得好脆身,好多吞拿魚腩蓉,好滿足🤤 呢個配搭好夾。海膽帶子鵝肝卷,都係幾特別配搭,又係夾的,覺得呢間餐廳幾用心去諗個新菜式👍🏼吉列廣島蠔(4件),炸得幾鬆脆,唔油膩,蠔好肥大。清湯稻庭烏冬(2碗),最正既烏冬,晶瑩、清甜、口感好。蟹子沙律,新鮮美味又開胃😁

二人定食 $528
網燒安格斯牛扒

蔥吞拿魚腩伴法包

吉列廣島蠔

吉列廣島蠔(4件),炸得幾鬆脆,唔油膩,蠔好肥大。
清湯稻庭烏冬

清湯稻庭烏冬(2碗),最正既烏冬,晶瑩、清甜、口感好。
蟹子沙律

蟹子沙律,新鮮美味又開胃😁
網燒安格斯牛扒
蔥吞拿魚腩伴法包