本來唔係太好內臟,仲要牛雜聽得多,豬雜真係比較少。但經過見到keep住有街坊幫襯呢間豬雜粉,所以膽粗粗坐低試吓!店內坐位唔多,款式亦都係餐牌上見到嘅。但個人認為種類唔需要多,只要煮得好味就夠哂數!加上貨源聲稱係本地自設豬肉檔,元朗街市就有得買,所以先可以保證內臟新鮮!大豬雜粉:超級有驚喜!因為每款內臟都覺得係爽口,口感唔覺得粉,亦無乜內臟味!除咗瘦肉,仲有齊豬膶豬肺豬心豬腰豬橫利,再加一啲唔知係咩嘅豬雜!配埋炸蒜加湯一齊食,好出色!直頭想再加豬雜!另外跟粉可以加$10有3隻手工餃,揀咗韭菜水餃!同樣十分出色,好足料,$10/3隻嚟講仲要好大粒!豬膶米線:本來點豬膶米線係因為驚豬雜粉唔啱食,豬膶應該最穩陣。下次一定點豬雜粉!小總結💬豬雜粉超級出色!清湯配上炸蒜,令成個粉再昇華!所以呢個價錢食到碗咁出色嘅粉,超級推介!(滿分為🤤x5)好味指數: 🤤🤤🤤🤤抵食指數: 🤤🤤🤤🤤🤤回頭指數: 🤤🤤🤤🤤🤤

增量豬雜粉

豬膶米線

大豬雜粉:

豬膶米線:

小總結💬

(滿分為🤤x5)
好味指數: 🤤🤤🤤🤤
抵食指數: 🤤🤤🤤🤤🤤