原本打算happy hour之前去Mangia! 食佢嘅意粉(因為見佢係openrice全部正評0負皮🫢搞到我好想去見識下🤡)點知好生意到walk in就算肯等都full house🫠所以係冇做research嘅情況之下…見佢價錢唔太貴🙈於是冇考慮咁多就咗入哩間餐廳醫肚🙈成間餐廳贏在個vibe好正🤭因為有 live嘅手風琴聽🤭似去左外國咁(雖然我地都幾R頭點解鬼佬琴手識咁多中文歌)😂😂但當Hehehaha一晚嘅話係一個唔錯嘅地方🫢因為佢唔會趕住收枱(我地埋單個陣佢仲問我地點解咁早走)至於食物方面🤭pizza同意粉以哩個價錢黎講不過不失🤡佢推介嘅36個月羊架真係做到嫩滑der…本身想order 3成但因為有朋友食唔到所以變做5成…而值得一讚嘅係個廚師真係做到👐🏻 而酒黎講..都係個句 我唔識太多🙈只係飲開大路野🤓如果只係為求有杯wine同fd吹水嘅佢啲酒係平嘅