餐廳: 周記點心
資訊:

成日經過好多排隊,今日終於一試,原來排隊都好快有位,店員安排很快速價錢非常便宜,依幾日新年飲茶,最便宜是今天$150餐廳有鵪鶉蛋燒賣,不過見推薦黑松露 蟹籽燒賣就試下(但啲肉好嚡,但食得到同平時食好不同,好自家製感覺無落味精)蝦餃,鳳爪等點心用傳統做法,喜歡這種不花巧好味。 咖喱土魷;好爽,彈牙! 鹹魚好香,肉餅都好味,如果多少少豉油就完美。 蝦多士熱辣辣,蝦非常多,特別在芝麻都非常多,令口感更香口 一切奶黃流出來,那種澎湃嘅興奮好想馬上放入口,奶黃配多士非常之好味 最最最好味流沙奶黃多士,推介要再去食😋🍴雖然我用不著,但我等位時見到餐廳外賣有長 者咭85折,超良心企業

價錢非常便宜,依幾日新年飲茶,最便宜是今天$150

黑松露  蟹籽燒賣,蝦餃,鳳爪

咖喱土魷;好爽,彈牙!
咖哩土魷
鹹魚好香,肉餅都好味,如果多少少豉油就完美。
鹹魚肉餅蒸飯

蝦多士熱辣辣,蝦非常多,特別在芝麻都非常多,令口感更香口
蝦多士

流心奶黃多士
最最最好味流沙奶黃多士,推介要再去食😋🍴

雖然我用不著,但我等位時見到餐廳外賣有長

者咭85折,超良心企業
熱奶茶