2011-05-02 3 瀏覽
今日放假同朋友出旺角食lunch, 本來提議了好幾處, 但佢話想食d之前未試過的食店, 於是上open rice search下旺角有咩新食店, 俾我發現土司工坊, 雖然我自己本身分別試過銅鑼灣店及佐敦店的出品,但朋友未試過嘛!! 咁就一於嚟食個lunch啦!!我點左個餐肉蛋通粉加咖啡套餐, 兩樣都係正常水準, 無咩特別驚喜。朋友點了喇唦加咖啡的套餐, 佢話個喇唦味道ok, 但無佢之前專誠過海去食的好食同大碗, 不過個咖啡佢就覺得不俗。兩個套餐份量唔算太多, 所以同場加點肉鬆土司, 呢個熱洪洪的很香口, 我覺得呢個係幾樣野中最好食, 而且攞來做下午茶應該係不俗的選擇。

南洋咖啡
肉鬆土司