2024-03-03 2271 瀏覽
陪老婆行APM,問啲friend附近有咩好食,Nata果然係好介紹。南瓜湯起晒泡,嘩😍不得了😍咁好味既,好似有啲蟹肉咁,但明明Menu係寫南瓜,好似賺咗😂正!三色芝士焗帶子薯蓉芝士味濃郁,最讚係有成四隻大大隻鮮甜入味既帶子,重本👍🏻👍🏻美國1855安格斯肉眼肉質鮮嫩,配料出色,有香草同埋炸蒜🧄片,唔係一般餐廳可以提供到,算好有誠意。🤩🤩明太子忌廉大蝦意粉🍝鮮蝦好多,明太子醬亦好多,可能真係樓上鋪能夠做到減低成本,將最佳嘅食物質素比顧客!椰子🥥咖啡碎冰喜歡佢所配置嘅蜂蜜糖塊,老婆都搶住食!Cheapest flight裏面有青檸菠蘿同埋迷跌香,好特別,好夏天色彩🥳🥳🥳🥳意大利芝士熔岩嘩!食完佢,呢間餐廳已經成為我心目中嘅必選餐廳!咖啡酒嘅味道濃烈非常,喜歡意大利芝士嘅,呢個係我食過最好味。焙茶忌廉配新鮮日本柑疏乎厘班戟🥞焙茶味濃,疏乎厘非常鬆軟,但又不失有質感。整體呢間餐廳唔能夠話性價比好高,但係食物質素真係好高!💞💞💞

南瓜湯

三色芝士焗帶子薯蓉

美國1855安格斯肉眼

明太子忌廉大蝦意粉🍝

椰子🥥咖啡碎冰
喜歡佢所配置嘅蜂蜜糖塊,老婆都搶住食!

Cheapest flight
裏面有青檸菠蘿同埋迷跌香,好特別,好夏天色彩🥳🥳🥳🥳

意大利芝士熔岩

焙茶忌廉配新鮮日本柑疏乎厘班戟🥞
焙茶味濃,疏乎厘非常鬆軟,但又不失有質感。

• 南瓜湯
  • 美國1855安格斯肉眼牛扒