之前試過呢間餐廳嘅慢煮菜式非常高質,難得放假,一於同老公去嘆吓。餐廳好近觀塘APM,一出APM旁邊既商業大廈上面就係,餐廳地方闊落,環境安靜,啱晒情侶約會😌餐廳掃二維碼點菜,好方便,我哋點咗幾樣菜式:田園沙律:沙律菜好新鮮,又甜又爽脆,配上酸酸甜甜嘅沙律汁夠晒開胃三色芝士焗帶子薯蓉:薯蓉又香又滑,裏面仲有大粒鮮甜嘅帶子,而且配上香濃嘅芝士味道好正👍🏻蒜香蟹肉意粉:份量都幾多,而且勁足料,有勁多蟹肉,味道好鮮甜,意粉香而且彈牙,配上香濃忌廉汁,很香但又唔會太鹹太杰,老公讚不絕口,佢話出面好少食到咁高質嘅意粉😋美國1855安格斯肉眼:我哋order咗五成熟,可能係慢煮既關係,肉質粉紅色好嫩滑而且充滿肉汁,勁香牛味,配上蒜片,點一啲附上既燒烤汁或者香草汁味道更有層次😊而且還有蠟燭不停加熱,慢慢食唔驚咁快凍,值得一讚👍🏻辣蕃茄忌廉大蝦意粉:因為我哋都唔食辣,所以order咗唔辣嘅,大蝦鮮甜爽口,意粉香滑彈牙,配上香甜濃郁嘅蕃茄肉醬汁,味道好夾👍🏻情人節白酒忌廉疏乎厘班戟配日本士多啤梨:疏乎厘班戟賣相好靚,打卡一流,而且超級鬆軟,配上香濃嘅白酒忌廉,同埋又甜又香嘅日本士多啤梨,味道超級正😍

餐廳掃二維碼點菜,好方便,我哋點咗幾樣菜式:
情人節白酒忌廉疏乎厘班戟配日本士多啤梨: