餐廳: La Serre
資訊:

2019-12-08 1028 瀏覽
今日去左海濱公園影家庭照 之後近近地搵間餐廳食下 我地4大2細 第一次試呢間餐廳 Order左迷你素漢堡、雞扒、卡邦尼意粉&all day breakfast 仲有杯mocha迷你素漢堡 估唔到又幾好味喎!細細個 好岩我小朋友食 個素漢堡 食唔出係素 而且真係做得幾好炸雞扒 好香口 外脆內軟 少少辣辣地 好好味!卡邦尼意粉 & all day breakfast 不過不失!Mocha我個人覺得麻麻地🤭個味同平時飲開既mocha好唔同。。
炸雞扒 好香口 外脆內軟 少少辣辣地 好好味!
Mocha
All  day  breakfast