可能呢排天氣時冷時熱嘅關係,小妹一個唔小心又病左🥲唔係成日喉嚨痛,就係係咁咳。好彩早排屋企人系品質良《好》、價格相《宜》既🌟好宜棧🌟度買左好多平、靚、正既黃金羅漢果同黃金羅漢果系列嘅產品俾我潤吓喉同肺😘等我簡單介紹吓先:👉🏻✨黃金羅漢果✨黃金羅漢果味道清甜帶回甘,使用低溫真空脫水,功效顯著。容易入口,唔會有苦澀既中藥味。羅漢果的甜是來自羅漢果甜甙,跟庶糖/糖不一樣,不會產生熱量,連糖尿病患者也適合使用,可以作為甜味替代品👍🏻而且原果營養維生素都被傳統羅漢高, 98%保留原果營養,100gram的黃金羅漢果就有487mg維生素,一般羅漢果只有25mg,營養更加豐富!✨黃金羅漢果天然糖✨其實用法同普通白糖一樣,適用於:高溫烘焙、冷熱飲品、各款甜品、醃肉,關注血糖既人士♦️1:1比例 0糖分、卡路里、脂肪、升糖指數用嚟取代傳統白糖去製作甜品/食品或者沖製飲品,感覺更加健康呢!✨黃金羅漢果茶包✨呢款銷量No.1既熱賣產品內有獨立包裝16小包、4款口味既茶包,功效同口味都好全面,小妹最愛老姜口味,飲完成個人都暖唒👍🏻▫️黃金羅漢果配香茅 x 4包淡淡的清新檸檬香味,十分清爽!功效:排毒清熱、健胃消脂

等我簡單介紹吓先:👉🏻

✨黃金羅漢果✨

✨黃金羅漢果天然糖✨

♦️1:1比例 0糖分、卡路里、脂肪、升糖指數

✨黃金羅漢果茶包✨

▫️黃金羅漢果配香茅 x 4包

淡淡的清新檸檬香味,十分清爽!

功效:排毒清熱、健胃消脂

▫️黃金羅漢果配胎菊 x 4包

淡淡菊花的清香,清新怡人!

功效:清熱毒、平肝明目

▫️黃金羅漢果配桂花 x 4包

淡淡優雅桂花香味,清香雅微!

功效:消炎、化痰止咳

▫️黃金羅漢果配老薑 x 4包

有祛濕、調理女性身體機能既功效,亦可作代糖使用去配合自己喜歡的花茶、茶葉、檸檬、咖啡等等.....

🔸只需用500毫升開水浸泡15分鐘,即可飲用,夠哂方便!

✨15年新會陳皮✨

有理氣健脾、調中、燥濕、化痰等功效,配合黃金羅漢果焗水效果更佳!

🟥Tasty Choice 好宜棧

🕑營業時間:12:00-20:00

☎️WhatsApp :5495 0895下單

買滿$300仲可享免運費優惠!

📍九龍觀塘開源道56號大眾工業大廈2樓03室

#香港探店 #香港美食 #好宜棧 #香港手信 #香港伴手禮 #觀塘美食 #香港製造 #養生食品 #黃金羅漢果 #羅漢果茶 #OL必備