2K
2015-08-20 420 瀏覽
剛剛一年無黎依間人氣車仔麵喇,印象中車仔麵好好味!今日發生咩事?服務勁差,叫左三四次落單都話等陣,再叫多次,阿姐話佢落唔到單,佢唔係負責落單囉!keep 住埋頭苦幹地執枱。只有一個樓面可以落單?朋友仔等左半個鐘個通粉都未到,我醒目梗係食車仔麵啦,行出去即叫即做五分鐘唔洗有得食,哈哈。眼見廚房霖晒檔,大量西式早晨做唔切,即食麵、意粉、通粉、煎蛋、等等,排晒長龍。我都食完碗伊麵走得喇,朋友仔碗通粉都未到。隔離枱叫極落 order 叫到發脾氣都無人理,黑面著火!成枱起身走人!豬紅牛筋牛肚伊麵多汁,豬紅好鮮甜入味啊!入口彈彈的,咬口裡面嫩滑,好味。啖啖骨膠原既牛筋軟棉棉又滑溜,炆得非常入味可口。毛肚棉而彈又索汁,一邊趙一邊肉汁激射而出,好有快感,再用伊麵卷埋一齊食,正到痺!最後試埋桂林辣椒油,濃郁咸香帶味辣,增添地道風味!

豬紅牛筋牛肚伊麵多汁
2015-08-16
$45 (早餐)
豬紅牛筋牛肚伊麵多汁
  • 牛筋