2010-02-24 8 瀏覽
今天因趕時間補習,所以便在學生的家附近隨意找一檔快餐吃。很快便選定這間了。其實平時都常常經過,但因肚子不餓而沒有吃。但光看他放出來的餸多達20款,便叫人忍不住口。一去到要排隊,大概有10人,排大概7分鐘便到。叫了油麵拼四餸:雞中翼 : 我吃過的車仔麵中最好吃的雞翼! 入味得很,很濃很夠味雞腎 : 都ok好食,最緊要夠多,有大概4粒雞腎,原粒上魷魚 : 好多! 十幾cm長既魷魚穌有成8-10粒。味道就無乜 ( 用野 lar 到白野無哂味) 但口感一流,好爽。好在無乜化學野既味豬手 : 一般,要加$2 無乜特別環境真係很差,只是隨便放數張枱,給你吃完便要走。旁邊更有很多路人經過,可能會撞到你。但來得這裡,便一早預左,都無失望=]車仔麵中這檔也算是一流,雖然價錢不算平,但勝在量夠多,一定食得你好滿足。物超所值!
雞腎 : 都ok好食,最緊要夠多,有大概4粒雞腎,原粒上
豬手 : 一般,要加$2 無乜特別