2023-05-24 554 瀏覽
食完店內最貴的class 每位 $1480 的廚師發板後 , 魚生大部分都唔新鮮, 好霉,可能經營不善令質素差,也不知道, 也不想深究只想埋單走人, 都算 ,最後埋單竟然被屈一項收費叫做廁所嘔吐清潔费,什麼東西??無故加收我哋150???真係老土!!!!! 我哋兩位完全冇嘔過, 點解可以咁樣被屈 ???? 個經理仲要理直氣壯,但係全晚咁多人出入廁所,冇cctv 冇證據。咁就可以屈兩嚿水?生意真係咁難做?但最兒戲的是,投訴完之後,個經理可能見屈唔成人,唯有息事寧人 ,竞然話道歉要免費請我哋食呢餐 ,但我哋不肯接受,照fullpay 比佢 除咗果筆廁所清潔費之外。香港地 ,竟然光顧食肆有一項叫客人自負的廁所清潔費,真係聞所未聞 ,可能佢哋以為啲大陸客傻仔會信 。 希望行業老闆千祈唔好再繼續造衰個市
2023-05-23