2019-07-20 292 瀏覽
與友人約左好耐既晚餐當然係我food list度揀,早幾個月網上睇到宣傳就已經好想去食,今次終於約到時間,上openrice做好功課,知道晚飯市排隊時間大約都要1.5~2小時,醒目既我叫友人一收工 6:30就去左排隊,真係要等咁耐呀友人排左差唔多一小時我先到,我到左都仲要排幾個字先可以入座,真係有夠誇張。後面人龍仍然係超多。。。第一道 海膽迷必叫啦,海膽忌廉意粉,超級好味好鍾意 肥十磅都要食曬呀,成個配合好夾,平時唔太食明太子既我都覺得好match,果然不負所望😌黎之前做定功課一定要揀佢眼闊肚窄既我地叫多碟意粉,因為呢個係期間限定,都想試埋佢,可能先入為主,都係覺得上一道海膽好食d,呢道都唔錯,只係比較下略微遜色一點,但我都比4分,鍾意食長腳蟹既朋友都要order黎試下,同樣都係忌廉意粉 ,呢道食唔哂,因為忌廉太濟 加上又心大想試埋其他菜色。見到burger同薯條 , 都忍唔住叫埋黎試下係咪真係咁juicy先,薯條炸得ok 夠熱,burger都好味。不過就難切d ,食佢就好難有儀態架喇😂整體都可以,普通評價不算特別。最後甜品來了,其實一開始揀呢間餐廳係最想食呢個pancake我係Pan
明太子海膽意粉

第一道 海膽迷必叫啦,海膽忌廉意粉,超級好味

松葉蟹忌廉意粉

經 典漢堡

Kiseki  pancake

我係Pancake迷
可能頭三道菜真係吃太撐了,呢個甜品無咁大個胃KO哂,我地仲叫左兩杯有珍珠既drink.真係超級飽。Pancake 不過不失,都係香滑,食落唔太多空氣感,係我鍾意既pancake類型,唯可惜太飽肚食唔完喔。
明太子海膽意粉
松葉蟹忌廉意粉