lee度解決咗好多係蘭桂坊飲野o既人o既需要,有時去Happy Hour 之前或者玩到好夜之後,通常想食小小野暖肚。7-elevenD野真係好難食,又要企係度。鯊仔記老闆好體貼! 出面有幾張抬同櫈可以坐下,女仔著住高踭鞋上落斜路係一件好痛苦既事!值得一讚既係難得LKF而家有間專賣中式小食o既出現 真係一大樂事 最重要係全LKF 來來去去都係西式嘢 , 唔係Pizza就Burrito,我覺得中式美食有好多值得推介 lee度d煎釀三寶同魚蛋都好出色,睇得出係心機貨! 足料之餘又好味 怪唔得成日都排長龍 我最鍾意佢d大大粒魚旦 超好味!同長洲食果d一樣,但又唔洗專登去長洲食物用碗盛載,感覺衛生,個碗摸上手覺得好靚,一D都唔cheap,同其他小食店以別不同,講真有d似 Starbucks d coffe個杯d感覺Anyway, 下次經過LKF都會過黎,想試下佢地d 碗仔翅,上次去到已經賣曬la
大大粒魚蛋
燒賣 + 辣魚蛋