經常見到朋友食Omakase 都會黎呢度打卡📷因為呢度嘅菜色除咗用料高質 魚生好新鮮之外 視覺效果都好靚🎨特別係個泡泡🫧除左Table Side之外好推介佢特別有包廂😋啱晒追求私隱度嘅約會❤️ Omakase有唔同嘅價位今次試左頂級既Moon Omakase🌙絕對值回票價⭐️ 先付 🍱Omakase講究時令而三道前菜都有秋日既感覺🍂無花果果仁栗子同埋銀杏🌰都帶落葉的金黃色😚 清甜既口味有種果實收成的感覺而蟹肉配上水雲就比較開胃🦀️⭐️ 刺身 🐟五款刺身各有自己嘅特色💙 例如昆布森生蠔同海膽入口就比較Creamy🦪 池魚同沙甸魚就食到濃郁既海水味🌊 最吸睛既一道一定係鮫魚配上甜蝦🦐 鮮味濃郁而且上碟前配上乾冰點綴做成一個泡泡🩵煙霧瀰漫既感覺好有驚喜🌺⭐️ 御料理 🔥Omakase既熟食往往體現到師傅既功架💪🏻 炸帶子既火候好完美保留著鮮度🐚同秋葵既配搭好有層次⭐️ 壽司 🍣壽司同樣質素新鮮👍🏻一系列既白身魚例如真鯛 銀鱈魚 金線鯛同埋白蝦都自帶鮮甜🤍 拖羅油分香濃🤩 最有驚喜係最後既海膽 配上淡雪鹽🧂幼滑得黎充滿鹹鮮既味道用紫菜保住好滿足🥰⭐️ 吸物 🍲清湯配上真丈體現出蝦肉嘅清甜💚平衡一晚濃郁既鮮味
先付
⭐️ 先付 🍱