味道∶🌟🌟🌟🌟環境∶/抵食∶🌟🌟🌟仲記得呢間芝士撈烏冬由我小學嗰時已經存在🤣咁多年嚟都可以係葵廣屹立不倒,而且生意都唔錯,證明肯定有啲料到。今日突然間好想食佢,一於心動不如行動😋今次叫左粟米蟹柳芝士撈烏冬 $ 31,個人覺得作為一個掃街小食,價錢係唔算特別平嘅,不過質素對得起價錢。芝士醬同十年前一樣味🤣🤣無稀釋到,醬嘅份量都無少,呢樣抵讚嘅,烏冬係噹噹嗰隻用嚟炒嘅烏冬,不過同芝士醬撈埋,又無乜違和感。除左芝士醬之外,我覺得呢個撈烏冬嘅另一個靈魂在於粟米粒🌽🌽,奶香微咸嘅芝士🧀混合多汁甜粟米,解滯之余又多一重口味,堅好食。至於蟹柳就正常,無乜特別。整體嚟講好食嘅,同以前嘅味道差不多,無偷工減料,不過食完一個都有啲滯,建議兩個人share,然後可以再去掃其他野食就啱啱好😋

味道∶🌟🌟🌟🌟
環境∶/