2022-08-25 752 瀏覽
今日8號風球一早落左,開心🥳咁放假既我就當然出去行下,食返d好野慰勞一下平日返工咁辛苦嘅自己,哈哈😆其實都係借口去左中環行街,但又擔心出邊落雨所以都係決定喺IFC入面搵食,行到DALLOYAU見到個杏仁牛角包好吸引所以就決定坐係到食🥐🥐🥐🥐🍵🍵🍵🍵環境都可以啦,係IFC入面都有background music,唔會差得去邊,開放式可以比行過既人睇下你食緊d咩,可能可以幫佢哋吸引下d人,櫈都幾舒服咁叫左杯鮮奶抹茶,好香抹茶,夠滑,跟住就食物黎到,牛角包係熱辣辣,仲好香添,急不及待嘅我好快就動刀,唔好比佢凍左,一刀落去點知有意外嘅驚喜,原來佢係杏仁流心牛角包黎架,食完個包同飲品就已經好飽,好滯,今晚晚餐都唔洗食啦,可以慳返一餐嘅錢😂仲有要提提大家呢度係有最低消費😂😂及加一服務費😂
🥐🥐🥐🥐🍵🍵🍵🍵
仲有要提提大家