2020-02-11 1148 瀏覽
元朗華嫂冰室遠近馳名,好多人都唔怕遠專程拜訪一試,都預咗食lunch一定係爆多人要等位💢🤯🤯等左半個鐘入得,門口可以落定單先🔻招牌菠蘿油,整體來講,啱啱好!菠蘿包面好脆,中間夾住超邪惡牛油,甜味啱啱好!😋😋🔻超愛芝士咸牛肉包,包外皮香脆,加上我最愛的咸牛肉,同芝士係絕配,一啖咬落去冇遺和感,正🔻秘製撈米線,材料有紅腸餐肉青瓜豬扒,撈汁酸酸mei mei ,好開胃🤤🤤米線份量適中,不過最後都係食唔晒!如果唔想太過滯食濃湯麵🍜♨️嘅話,撈米線都係一個好好嘅選擇!☣️☣️🔻豬扒雞翼番茄米線,湯底濃郁,有真番茄🍅🍅🍅,唔會淨係用茄膏撈出嚟。雞翼味好濃,不過如果塊豬扒可以幫手切埋🔪🔪先上就最好,唔洗食得咁狼狽❗️❕❗️奶茶好夠味,吾會沖左好多水!

奶茶好夠味,吾會沖左好多水!