💛ABC餅屋💛真係菠蘿包 $9⭐️⭐️⭐️⭐️菠蘿包裏面真係有菠蘿㗎!佢比起其他一般菠蘿包整得更好食,買返嚟嘅時候仲係暖暖地嘅,裏面除咗有切片菠蘿之外,仲加入左奶黃餡,食落去完全唔漏🤤比起一般菠蘿包鬆軟之餘,食落仲比較輕盈,嚟到呢間舖頭一定要買拳頭包 $5⭐️⭐️⭐️.5睇落去外貌好出眾,見到黎買嘢嘅嬸嬸伯伯都總會起碼買兩個,食落去比普通甜餐包更加鬆軟,睇嚟呢間70年老店喺整麵包方面真係有啲料到👍🏼佢雖然冇餡,但係係嗰種越食越覺得好食嘅麵包🥖甘芛鬆餅 $11⭐️⭐️⭐️⭐️本來想買呢間店十分之出名嘅各款卷蛋,我黎嗰陣只不過係1:45pm,所有款式都賣晒😱咁我就問jiejie有啲咩好推介啦,佢就介紹我食呢一個甘芛鬆餅,裏面充滿着一條條嘅蘿蔔絲🥕,另外食得出有合桃同埋提子乾,唔會好似其他鬆餅咁食完就覺得滯,甜度啱啱好,喺香港難啲搵到呢一個味道嘅鬆餅,鍾意甘芛嘅朋友記得試啦!
💛ABC餅屋💛
真係菠蘿包