見完客同哥係附近食個飯,好少黎荃灣嘅我,揾左間西餐, 諗住搵穩陣陣,點知仲差過我食快餐店,先黎餐湯加餐包, 餐湯好似罐頭湯加本菇,溫度正常餐包係多士,硬到嚇死人,我食左半件冇食,不過幾香跟餐沙律很好吃,有芝士碎碎,麵包粒脆脆的,而南瓜亦十分甜, salad dressing剛剛好,配搭芝士鹹香簡直係perfect不過餐廳可能趕係八點鐘關門,因為餐湯餐包餐沙律同埋main course一齊上, 正確嚟講係一分鐘後上曬兩個main course, 真係茶餐廳都冇咁快, 如果趕時間又想食西快餐可以考慮呢度好在未叫餐飲,唔係全部一齊上曬,張枱唔夠放就唔好啦,結果侍應話意粉可以後上,塊排放低先,哥佢勁快飲完碗湯, 就食牛扒, 最好笑嘅係,本身薯條同牛扒都唔係熱係暖暖哋,咁我明白五成熟嘅牛扒唔會太熱,但薯條仲熱過塊扒, 可能佢驚太熱辣親佢個嘴, 所以唔整咁熱白蜆蒜蓉意粉,唔算好濃味,但加左小小cheese,白蜆清甜,cheese亦帶出鹹香,不過冷氣好大,加上一早同餐湯齊上,只係放住喺廚房先,所以拎出黎好快就凍左女侍應話會同經理講返聲,唔知有冇講啦,不過經理都冇走嚟同我哋講啲乜嘢上埋餐飲好正常,凍檸

餐包係多士,硬到嚇死人,我食左半件冇食,不過幾香

上埋餐飲好正常,凍檸茶係凍齋啡係熱,跟手女侍應叫我填番份意見form,反映俾公司知
題外話/補充資料: 餐湯餐包餐沙律同埋兩個main course一齊上, 真係茶餐廳都冇咁快, 如果趕時間又想食西快餐可以考慮呢度
2016-11-23
  • 暖牛扒