前排系佐敦食過呢間🌟蝦蝦燒🌟之後,小妹-直對佢念念不忙,所以聽到佢荃灣分店可以無限時任食,梗係要過去會下佢喇😉今晚主角-✨生猛大頭蝦✨枱面隔離有個好大嘅水缸養住左好多好生猛嘅大頭蝦,唔使行出行入真係勁方便,想食幾多可以夾幾多,想唔新鮮都好難🤩新鮮大頭蝦隻隻都肉質爽滑又大隻,蝦膏多到爆出梨咁濟,唔食多幾隻都對唔住自己👊🏻加上店員refill得超快手,水缸長期處於常滿嘅狀態,唔使驚食食吓會冇晒蝦👍🏻👍🏻👍🏻值得大讚👍🏻👍🏻Btw,生猛大頭蝦逃走速度超級快,反應慢啲都捉唔住😛成功夾到手真係超有成功感🤟🏻(到手之後記得放落冰水度雪暈佢先至好燒丫,唔係佢會生蝦咁跳㗎😆)✨海鮮自助區✨冰枱上面放滿左超多海鮮,有鮑魚、生蠔、唔同品種既原條魚、魷魚、扇貝、帶子同蜆類...大路野都接近有齊哂,種類好豐富,啱晒我呢d海鮮愛好者😍✨串燒自助區✨又係勁多野揀,等我簡單講下先😆◽️豬有豬頸肉、豬仔脾、叉燒粒、排骨、豬扒、豬腩肉..最估唔到連豬大腸都有🫶燒到脆卜卜既豬大腸真係唔食唔得😁◽️牛有牛扒、牛肉粒、牛仔骨、金菇肥牛卷◽️羊有羊肉串同羊架,肥瘦適中唔太羶◽️雞包括左唔同口味嘅雞中翼、雞軟骨、雞皮、雞扒同雞肉串..除

今晚主角-✨生猛大頭蝦✨

✨海鮮自助區✨

✨串燒自助區✨

又係勁多野揀,等我簡單講下先😆

◽️豬

燒到脆卜卜既豬大腸真係唔食唔得😁

◽️牛

有牛扒、牛肉粒、牛仔骨、金菇肥牛卷

◽️羊

有羊肉串同羊架,肥瘦適中唔太羶

◽️雞

包括左唔同口味嘅雞中翼、雞軟骨、雞皮、雞扒同雞肉串..

除咗肉類之外,其他香腸類、什丸類、香菇同蔬菜類既款式又係超齊全,每款淺嚐-兩串都夠你飽到上心口🤣

小妹仲要實測過有好多款都好值得-再encore!真係要留定肚先好過梨食🤪

✨雪糕、飲品區✨

飲品區既多款飲品全部都可以無限𣈱飲,邊食邊飲-定唔會dry❣️

飲飽食醉仲可以用埋第二個胃去食埋唔同口味既雪糕同甜品,幫今餐做番個完美既收尾🤘🏻

🦐蝦蝦燒

📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心11樓